+36 20 257 8724 anikohuszar1970@gmail.com

Bemutatkozás

A nevem Huszár Anikó.

1988 óta, még gimnazistaként kezdtem segíteni másoknak abban, hogy könnyebben tudják elsajátítani a német nyelvet. Sok tapasztalatot szereztem, melyek nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy megtudjam, mi az én hivatásom. A tanítás, a nyelvvel való foglalkozás örök szerelem számomra, melyek gyermekkoromba nyúlnak vissza. Nagyszüleim keveset beszéltek magyarul, így kétnyelvűként nőttem fel és csodálatos gyermekkort kaptam ajándékba.

Nagyon fontos számomra a nyelv megszerettetése, melyet olyan fiataloknál is sikerült elérnem, akik valami miatt kimondottan „utálták” ezt a nyelvet.

Semmilyen fondorlatos nevet nem adtam a tanítási módszeremnek, az órák személyre szabottak, mindenkinek saját erősségei segítségével támogatom meg az elérni kívánt eredményt.

A fordítási és tolmácsolási tevékenység szintén nem „csak” munka számomra, hanem fontos részét képzi az életemnek, mert úgy gondolom, hogy egy nyelv ápolásához, az új dolgok átvételéhez, a nyelv fejlődésének naprakész ismeretéhez szervesen hozzátartozik.

Köszönöm, hogy elolvasta bemutatkozásomat.

Üdvözlettel

Huszár Anikó

szakokleveles bölcsész, fordító, tolmács