+36 20 257 8724 anikohuszar1970@gmail.com

Német nyelvoktatás

TANULJON NYELVET AZ ÖN SZÁMÁRA LEGKÉNYELMESEBB HELYEN ÉS MÓDON!

Online

Csoportban vagy egyénileg

w

Konzultáció

Német nyelvoktatás

Minden korosztály számára!

 

N

Felnőtteknek

N

Gyerekeknek

N

Cégeknek

Legyen kaland a nyelvtanulás gyermeke, valamint saját maga számára!

Adja meg gyermekének, és Önnek is, a lehetőséget, hogy játékosan, könnyen tanulhassa a német nyelvet.

Tanulóimat és leendő diákjaimat

– kérésre személyesen felkeresem

-otthonomban fogadom

-skype ill. messenger segítségével tanítom

A siker garantált! 

Kihelyezett vállalati német oktatások, egyéni és csoportos formában!

A tanfolyamok segítségével segítse kollégáit céljaik elérésében, fejlesszék együtt gyorsan és hatékonyan nyelvtudásukat .

 

Bölcsiseknek, óvódásoknak  közös játékkal tartok foglalkozásokat. Ami annyit jelent, hogy a pici nem tudja, hogy tudok magyarul. Kizárólag németül beszélek hozzá, játszom vele. Rengeteg ismétléssel, kérdéssel, sok mutogatással értjük meg kezdetben egymást. Nagyon szuper eredményekről tudok beszámolni. Ezeket a foglalkozásokat kizárólag a pici otthonában tartom

Kisiskolásoknak is játékos foglalkozásokat tartok, tehát nem kell leülni, írni, sablon  feladatokat megoldani stb.

 

Tanítványaim részben apró emberkékből /ovi, bölcsi, alsó tagozat/, részben felsős és gimnazista tanulókból ill. felnőttekből állnak . Legidősebb tanítványom 65 éves és Németországban dolgozik. Mielőtt elkezdtünk volna együtt  tanulni, minden apró-cseprő ügyintézéshez segítőre volt szüksége, most ezt egyedül intézi, sőt másoknak is segít.

 

 

Tanítási módszerem lényege az ismétlés, az életszerű nyelvi anyagok, videók meghallgatása, feldolgozása. Már a bemutatkozásomban is írtam, hogy az órák abszolút személyre, habitusra szabottak, így a nyelvtani magyarázataim is. Nincsenek teletűzdelve felesleges nyelvészeti kifejezésekkel. Egyszerűen, világosan és praktikusan fogalmazok. Az óráim jó hangulatban telnek, mivel a humor , a jó kedv nagyban befolyásolja az ember hozzáállását ahhoz, amit el szeretne sajátítani.

 

 

Ha felkeltette érdeklődését az oktatás, a Kapcsolat menüpontnál küldhet nekem üzenetet, vagy hívjon az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36 20 257 8724

Skype: live:anikohuszar1970

 

Telefon: +36 20 257 8724

Skype: live:anikohuszar1970